- July 31, 2024
- by sandeepa perera
- 0 Like
- 0 / 5
- Difficulty: Medium
- 5 View
-
Prep TimeN/A
-
Cook Time1 hour and 30 minutes
-
Serving8
Ingredients
මංචි මිල්ක් ශෝට් කේක් කුකීස්, බනානා කේක්
Directions
කාමර උෂ්ණත්වයේ ඇති බටර් සහ සීනි එකට සාමාන්ය වේගයෙන් විනාඩි 2ක් 3ක් ක්රීම් එකක් වනතුරු බීට් කරන්න
කෙසෙල් ගෙඩි 3 වෙනම භාජනයකට හොඳින් පොඩි කරගන්න
පොඩි කරගත් කෙසෙල්, ලොකු බිත්තර 2, බටර් ක්රීම් එකට දමා නැවතත් විනාඩි 2ක් පමණ බීට් කරගන්න.
කුඩු කරගත් මංචි මිල්ක් ශෝට් කේක් කුකීස් කෝප්ප 1 1/2ට බේකින් පවුඩර් ටික හොඳින් එකතු කර එයත් කේක් මිශ්රණයට එකතු කර තවත් විනාඩියක් බීට් කරගන්න
වැනිලා ටිකත් එකතුකරගන්න.
වියළි මිදි හා කපාගත් ආමන්ඩ් ඇට ටිකක්ත් මිශ්රණයට එකතු කර මිශ්ර වනතුරු හැන්දකින් පෙරලන්න.
බේකින් තැටියක් ගෙන එයට බටර් ටිකක් ගාගන්න.
බටර් ගාගත් බේකින් තැටිය මතට පිටි ටිකක් ඉහගන්න, බේකින් කොළයක් දමා ගන්න.
එයට මිශ්රණය දමා සෙල්සියස් 180ට විනාඩි 50 හෝ පැයක් පමණ කලින් රත්කළ අවන් එකක බේක් කරගන්න.
බේක් වූ කේක් එක අවන් එකෙන් එලියට ගෙන තැටිය තුලම විනාඩි 10 පමණ නිවෙන්නට හැර ප්රවේසමෙන් තැටියෙන් ඉවත්කර නිවෙන්නට හැර රසවිඳින්න.
You May Also Like
Banana Cake with Munchee Milk Short Biscuit
Ingredients
මංචි මිල්ක් ශෝට් කේක් කුකීස්, බනානා කේක්
Follow The Directions
කාමර උෂ්ණත්වයේ ඇති බටර් සහ සීනි එකට සාමාන්ය වේගයෙන් විනාඩි 2ක් 3ක් ක්රීම් එකක් වනතුරු බීට් කරන්න
කෙසෙල් ගෙඩි 3 වෙනම භාජනයකට හොඳින් පොඩි කරගන්න
පොඩි කරගත් කෙසෙල්, ලොකු බිත්තර 2, බටර් ක්රීම් එකට දමා නැවතත් විනාඩි 2ක් පමණ බීට් කරගන්න.
කුඩු කරගත් මංචි මිල්ක් ශෝට් කේක් කුකීස් කෝප්ප 1 1/2ට බේකින් පවුඩර් ටික හොඳින් එකතු කර එයත් කේක් මිශ්රණයට එකතු කර තවත් විනාඩියක් බීට් කරගන්න
වැනිලා ටිකත් එකතුකරගන්න.
වියළි මිදි හා කපාගත් ආමන්ඩ් ඇට ටිකක්ත් මිශ්රණයට එකතු කර මිශ්ර වනතුරු හැන්දකින් පෙරලන්න.
බේකින් තැටියක් ගෙන එයට බටර් ටිකක් ගාගන්න.
බටර් ගාගත් බේකින් තැටිය මතට පිටි ටිකක් ඉහගන්න, බේකින් කොළයක් දමා ගන්න.
එයට මිශ්රණය දමා සෙල්සියස් 180ට විනාඩි 50 හෝ පැයක් පමණ කලින් රත්කළ අවන් එකක බේක් කරගන්න.
බේක් වූ කේක් එක අවන් එකෙන් එලියට ගෙන තැටිය තුලම විනාඩි 10 පමණ නිවෙන්නට හැර ප්රවේසමෙන් තැටියෙන් ඉවත්කර නිවෙන්නට හැර රසවිඳින්න.
Leave a Review